Tagrenovering, nyt tag og andet tagarbejde

Skal du have foretaget en tagrenovering, eller skal der lægges nyt tag på huset, så kan jeg hjælpe. Jeg er specialist i at reparere og vedligeholde tagkonstruktioner, og jeg gør det naturligvis til en konkurrencedygtig pris.

Jeg udfører tagarbejde for kunder i blandt andet Næstved, Vordingborg og på Møn, og jeg står klar til at hjælpe dig med at udbedre tagets ømme punkter, så det igen beskytter mod regn, sne og smeltevand.

Få tjekket dit tag jævnligt

Det er vigtigt, at man med jævne mellemrum kigger taget efter for utætheder og skader, da det i sidste ende kan spare dig for mange bekymringer. Ved at forbedre ventilationen kan du undgå svamp i tagkonstruktionerne. Tilstoppede tagrender og nedløb kan også give fugtskader, hvis de ikke leder vandet væk fra tagkonstruktionerne.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på din tagrenovering

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med udskiftning af taget eller en tagreparation, så er du altid meget velkommen til at kontakte mig. Du kan med fordel ringe til mig på telefon 24 43 43 01, men du kan også skrive til min e-mail famdyrlov@gmail.com, hvis du foretrækker det. Jeg glæder mig til at høre fra dig!