Energioptimering og isolering af hus​

Vidste du, at et normalt velisoleret hus kan varmes op for 10.000 kr. om året? Det betaler sig med andre ord at isolere, hvad enten det drejer sig om villaer, lejligheder eller institutioner.

​Som tømrer har jeg mange års erfaring med både isolering og energioptimering, som jeg tilbyder for kunder i blandt andet Næstved, Vordingborg og på Møn. Jeg kan derfor være din sparringspartner, når du skal isolere din bolig, bygge om eller bygge nyt.

Jeg tilbyder individuelle løsninger

Ved om- og tilbygninger er det oplagt at bruge byggematerialer, som er indeklimamærket, så man får det bedste udgangspunkt for at skabe et godt indeklima. Jeg tilbyder individuelle løsninger, som passer til den enkelte kundes behov - hos mig får du med andre ord ikke en standardløsning.

Jeg anvender desuden Isover+ til isolering af hus, da det giver et bedre indeklima og holder godt på varmen.

Kontakt mig og hør mere om energioptimering

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan spare penge ved at energioptimere, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, hører jeg meget gerne fra dig. Du kan enten ringe på telefon 24 43 43 01 eller skrive til min e-mail famdyrlov@gmail.com.